Diensten

Centrale verwarming

Een centraal verwarmingssysteem maakt gebruik van één verwarmingssysteem. Met dit systeem wordt warmte geproduceerd, die op zijn beurt wordt verspreid over het hele huis. 

Koeling - airco

Ben je de slapeloze warme nachten in de zomers beu? Steeds meer en meer particulieren kiezen ervoor hun huis te verkoelen. Tijdens het huisbezoek analyseren we uw woning of kamer(s) en stellen we een efficiënt plan op.

Sanitair

Uw sanitair gaat verder dan enkel uw badkamer. Vierboom-hti levert én installeert al uw sanitaire voorzieningen.  U kan bij ons terecht voor de plaatsing al uw leidingen, wasbakken, douches, baden, enzovoort. 

Warmtepompen

De warmtepomp is een heel milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook nog eens goed voor uw portefeuille!  De meeste verwarmingssystemen halen zijn energie ...

Onderhoud

Een regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw materiaal. Hierdoor kunt u zware kosten vermijden.  Tijdens een onderhoud worden er niet enkel verschillende onderdelen gereinigd.

Herstellingen

Is uw verwarming ermee gestopt, of werkt deze niet meer zoals het hoort? Krijgt u geen warm water meer? Geeft uw verwarmingsketel een storing aan?  Geen zorgen! Maak zo snel mogelijk een afspraak ...

Centrale verwarming

Een huis zonder verwarming is niet meer weg te denken. Na een lange winterdag werken, stelt u uw thermostaat in op 23 graden, en binnen een korte tijdsspanne is uw huis weer heerlijk verwarmt.

Een centraal verwarmingssysteem maakt gebruik van één verwarmingssysteem. Met dit systeem wordt warmte geproduceerd, die op zijn beurt wordt verspreid over het hele huis. 

Sanitair en verwarming Vierboom-hti uit Meerhout, heeft al 25 jaar ervaring in het vak. Van hoogrendementketels tot condensatieketels bent u bij Vierboom-hti aan het juiste adres.

Installateur en eigenaar Timmy Vierboom helpt u met de moeilijke keuzes, zoals gas of mazout? En geeft u advies op maat. 

Keuring van uw ketel

Een cv-ketel moet wettelijk gekeurd worden:

  • voor het eerste gebruik; 
  • jaarlijks voor een mazoutketel , of
  • twee jaarlijks voor een gasketel. 

Laat je ketel keuren door Vierboom-hti, erkend keuder. 

Kwaliteitsvol materiaal

Vierboom-hti staat synoniem voor kwaliteit. We gebruiken de meest kwaliteitsvolle materialen om u een zo goed mogelijke installatie te bezorgen.

Voor onze cv-ketels werken we het meest met de merken: Junkers, Wolf en Vaillant. 

Junkers ketels
Wolf cv ketel
vaillant ketel

Sanitair

Uw sanitair gaat verder dan enkel uw badkamer. Timmy is uw loodgieter van dienst! Vierboom-hti levert én installeert al uw sanitaire voorzieningen. 

U kan bij ons terecht voor de plaatsing al uw leidingen, wasbakken, douches, baden, enzovoort. 

Badkamerrenovatie

Is het tijd om uw badkamer te vervangen, of wilt u een badkamer laten plaatsen in uw nieuwbouwwoning? Ook hier zorgt Vierboom-hti voor! 

We gaan samen rond de tafel zitten, zodat we uw behoeften en wensen perfect kunnen inschatten. 

Kwaliteit

Vierboom-hti is uw sanitair installateur van dienst. We garanderen u de beste kwaliteit producten, en de beste service. De merken waarmee we werken: Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Viega, Shhinx en iDeal Standard. 

Contacteer ons

Heeft u nog vragen, of heeft u deskundig advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Warmtepompen

De warmtepomp is een heel milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook nog eens goed voor uw portefeuille! 

De meeste verwarmingssystemen halen zijn energie volledig uit brandstoffen. Terwijl een warmtepomp 70% tot 80% van zijn energie uit zijn omgeving haalt. Dat levert natuurlijk een besparing aanzienlijke op. 

De warmtepomp kan energie halen uit verschillende bronnen: 

  • bodem 
  • grondwater 
  • buitenlucht 
  • afvoerlucht

Het temperatuurverschil tussen warmtebron en afgiftesysteem, bepaalt de energiebesparing van de warmtepomp. Hoe kleiner dit verschil, hoe hoger het rendement.

We werken samen met Junkers en Viessmann als het gaat om warmtepompen. 

Junkers ketels
Warmtepompen Viessmann

Ontdek uw premie

Wie een warmtepomp plaatst, kan in aanmerking komen voor een premie van de netwerkbeheerder, én mogelijk een premie van de gemeente of provincie. De premie bedraagt maximaal 1.700 euro, en hangt af van het type warmtepomp. 

Via www.premiezoeker.be kunt u nagaan welke premies er worden gegeven in welke gemeente. Voor meer info en voorwaarden surft u het beste naar www.vlaanderen.be

Contacteer ons

Met 25 jaar ervaring in de sector, maakt u een goede keuze te kiezen voor Vierboom-hti uit Meerhout. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

Heeft u vragen, wenst u professioneel advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan u te helpen. 

Onderhoud

Een regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw materiaal. Hierdoor kunt u zware kosten vermijden. 

Tijdens een onderhoud worden er niet enkel verschillende onderdelen gereinigd. Er wordt ook gekeken of de instellingen nog kloppen en de beveiligingen word nagekeken. 

Keurig van uw ketel is wettelijk verplicht: 

  • voor het eerste gebruik; 
  • jaarlijks voor een mazoutketel , of
  • twee jaarlijks voor een gasketel. 

Laat uw cv-ketel keuren door Timmy Vierboom, gecertificeerd keurder. Hij zal u de nodige papieren bezorgen. 

Herstellingen

Is uw verwarming ermee gestopt, of werkt deze niet meer zoals het hoort? Krijgt u geen warm water meer? Geeft uw verwarmingsketel een storing aan? 

Geen zorgen! Maak zo snel mogelijk een afspaak met onze reparteur Timmy Vierboom. Een snelle reparatie zorgt ervoor dat u niet voor onvoorzien hoge kosten komt te staan. 

Maak meteen een afspraak

Wenst u meteen een afspraak te maken? 

Is de herstelling heel dringend en kan het niet meer wachten? Bel Timmy dan op via zijn gsm:

0032 495 89 85 85

Koeling

Ben je de slapeloze warme nachten in de zomers beu? Steeds meer en meer particulieren kiezen ervoor hun huis te verkoelen. 

Tijdens het huisbezoek analyseren we uw woning of kamer(s) en stellen we een efficiënt plan op. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vierboom-HTI, en we komen bij u langs. 

Onderhoud van uw airco-installatie

Onderhoud is zeer belangrijk voor de installatie. Het voorkomt een slechte werking en een onnodige hoge elektriciteitsfactuur. 

Kwaliteitsvol materiaal

Vierboom-hti staat synoniem voor kwaliteit. We gebruiken de meest kwaliteitsvolle materialen om u een zo goed mogelijke installatie te bezorgen. 

Voor onze aico-installaties gebruken we het meest: Airwell