Warmtepompen

Warmtepompen

De warmtepomp is een heel milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook nog eens goed voor uw portefeuille! 

De meeste verwarmingssystemen halen zijn energie volledig uit brandstoffen. Terwijl een warmtepomp 70% tot 80% van zijn energie uit zijn omgeving haalt. Dat levert natuurlijk een besparing aanzienlijke op. 

De warmtepomp kan energie halen uit verschillende bronnen: 

  • bodem 
  • grondwater 
  • buitenlucht 
  • afvoerlucht

Het temperatuurverschil tussen warmtebron en afgiftesysteem, bepaalt de energiebesparing van de warmtepomp. Hoe kleiner dit verschil, hoe hoger het rendement.

We werken samen met Bosch, Viessmann en Haier als het gaat om warmtepompen. 

Warmtepompen Viessmann

Een warmtepomp? Wij leveren onze diensten in Meerhout en omstreken!

Ontdek uw premie

Wie een warmtepomp plaatst, kan in aanmerking komen voor een premie van de netwerkbeheerder, én mogelijk een premie van de gemeente of provincie.

Via www.premiezoeker.be kunt u nagaan welke premies er worden gegeven in welke gemeente. Voor meer info en voorwaarden surft u het beste naar www.vlaanderen.be

Contacteer ons

Met 30 jaar ervaring in de sector, maakt u een goede keuze te kiezen voor Vierboom-hti uit Meerhout. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

Heeft u vragen, wenst u professioneel advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan u te helpen.